Pastorien todistukset

Tulin uskoon neljävuotiaana. Jeesus Kristus tuli sydämeeni ja uudestisynnyin. Täytyin Pyhällä Hengellä ja todistin Jeesuksesta rohkeasti kaikille lapsuusvuosieni ajan. Rakastin Herraa koko sydämestäni ja sain kutsun Jumalanvaltakunnan työhön. Murrosikäisenä tulin kriisiin ja sanoin näkemiin Jeesukselle. Vuonna 1976, 20-vuotiaana sain uuden herätyksen, kun kihlattuni Pirkko tuli yllättäen uskoon.

Viikko sen jälkeen kohtasin Jeesuksen uudelleen pelastajana. Jeesus on todella mahtava. Avioiduimme Pirkon kanssa, kävimme uskovien kasteella ja liityimme Helluntaiseurakuntaan. Täytyimme yhdessä samanaikaisesti Pyhällä Hengellä 1977. Vaimoni Pirkko sai myös kutsun Jumalalta ja aloimme yhdessä julistaa evankeliumia ihmisille. Vuoden 1980 elokuussa seurakuntamme pastorit siunasivat meidät evankeliumin työhön ja menimme Raamattukouluun kolmeksi kuukaudeksi. Toimimme kahdessa eri Helluntaiseurakunnassa pastoriparina yhteensä yli kolme vuotta. Seurakuntajaksojen jälkeen toimimme kiertävinä evankelistoina Suomessa yli 10 vuoden ajan. Menimme kyliin ja kaupunkeihin seurakuntien kutsumina. Teimme yhteistyötä seurakuntien ja pastoreiden kanssa.

Vuonna 1992 Jumalan nälkä alkoi täyttää sydämeni. En ollut koskaan aikaisemmin kokenut mitään vastaavaa. Jotenkin tiesin sydämessäni, että Jumala on suuri Jumala. Hänellä on enemmän, monin verroin enemmän, kuin mitä olin saanut vastaanottaa. Nälkä ja jano kasvoi kasvamistaan ja odotin Herraa. Vuonna 1994 sisimpäni alkoi avautua Pyhälle Hengelle. Rukous alkoi virrata sydämestäni ja aloin profetoida ihmisille rukoillessani. Heinäkuussa 1995 kohtasin Pyhän Hengen Torontossa. Koko palvelutyöni muuttui heti Suomeen palattuani. Jumala alkoi liikkua kokouksissani. Se oli jotakin uutta, iloitsin koko sydämestäni. Alkoi Pyhän Hengen suvereeni toiminta palvelutyössäni. Ihmiset täyttyivät ilolla ja Pyhällä Hengellä ja uudestisyntyivät ja paranivat sairauksistaan. Jeesus kastaa Pyhällä Hengellä ja tulella. Hänellä on kaikki valta. Vuonna 1997 vaimoni Pirkko kohtasi myös Pyhän Hengen ja hänenkin palvelutyönsä muuttui. Saimme yhdessä antautua Pyhän Hengen palvelutyöhön. Olemme nyt saaneet olla  yhdessä palvelutyössä  yli 27 vuotta.

Take It Now Ministries on Pyhän Hengen palvelutyö.  Hän on kutsunut meidät kansakuntiin. Hän on kutsunut meidät julistamaan evankeliumia kadotetuille. Suurin ihme on, kun syntinen saa synnit anteeksi ja uudestisyntyy Jumalan lapseksi. Enkelitkin iloitsevat siitä. Jeesus on meidän parantajamme. Uskomme yliluonnolliseen paranemiseen uskon ja rukouksen kautta. Uskomme yliluonnolliseen huolenpitoon talousasioissa, kun kylvämme varoistamme runsaasti Jumalalle, saamme niittää runsaan sadon, sillä Jumala on rikas antaja kaikille. Ilo Herrassa on meidän väkevyytemme. Pyhä Henki on persoona, Hän on paras ystävämme. Emme halua, emmekä voi mennä mihinkään ilman Häntä. Hänen kanssaan olemme valmiit menemään mihin tahansa.

Näkymme on nähdä Suomi ja Euroopan kansakunnat herätyksessä. Nyt on Euroopan aika. Jumala haluaa murtautua sisälle kansakuntiin. Valtakunnan evankeliumi on saarnattava kaikille kansoille. Haluamme viedä Pyhän Hengen tulen seurakuntiin ja julistaa Sanaa niinkuin on kirjoitettu. Suuri sadonkorjuun aika on nyt. Tahdomme toimia sielujen voittajina, herättää kansakunnat Kristukselle. Kutsumme pastoreita, seurakuntia ja kristittyjä suureen sadonkorjuuseen kanssamme. Jeesus Kristus on Herramme ja Pyhä Henki lähettäjämme.

Pastori Kai Karjalainen