Pelastus

Onko kukaan koskaan kertonut sinulle, että Jumala rakastaa sinua ja että Hänellä on mahtava suunnitelma elämällesi?

Jos tämä olisi viimeinen päiväsi maan päällä, tiedätkö varmasti pääseväsi taivaaseen?

Tiedätkö, että raamatussa sanotaan: "Kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla" Room 3:23. Ja: "Synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Jeesuksessa Kristuksessa." Room 6:23 Ja "Jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."Room 10:13 Tämä tarkoittaa myös sinua.

Jos haluat vastaanottaa Jumalan armolahjan, pelastuksen, joka on sinua varten, rukoile tämä rukous ääneen koko sydämestäsi:

Rakas Herra Jeesus, tule sydämeeni. Anna anteeksi kaikki syntini ja vapauta minut. Kiitos Jeesus, että kuolit puolestani. Uskon, että Jumala nosti sinut ylös kuolleista. Täytä minut Pyhällä Hengelläsi ja Jumalan rauhalla ja ilolla. Anna minulle hätä tavoittaa kadotettuja ihmisiä, halu oppia tuntemaan Jumalaa, ja pyhä rohkeus julistaa evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta. Olen nyt pelastettu. Olen uudestisyntynyt. Olen saanut anteeksi ja olen matkalla taivaaseen, koska Jeesus asuu sydämessäni. Kiitos Jeesus!

Kun pyysit koko sydämestäsi Jeesusta tulemaan elämääsi ja antamaan sinulle anteeksi, Hän kuuli sinua ja teki niin. Kaikki syntisi ovat nyt anteeksi annetut. Muista aina lähestyä Jumalaa äläkä pakene Häntä, koska Hän rakastaa sinua ja Hänellä on mahtava suunnitelma elämääsi varten!

Jos rukoilit ylläolevan pelastusrukouksen ja haluat, että sinuun otetaan yhteyttä tai sinulle lähetetään hengellistä luettavaa, ole hyvä ja täytä alla oleva lomake. Jos et halua jättää yhteystietojasi, toivomme kuitenkin, että voimme rukoilla puolestasi. Tätä tarkoitusta varten pyydämme sinua lähettämään meille nimesi. Jeesus siunatkoon sinua!

Pelastusrukous
Nimi