Pyhän Hengen Seurakunta - Totuuden Henki, johdattaa Hän teidät kaikkeen totuuteen
RSS

Recent Posts

Kun Jumalan käsi lepää yllämme
Jokainen voi muuttaa oman elämänsä suunnan
Pyhän Hengen voitelu tulee ilmentymään ennen näkemättömällä tavalla
Tämä sukupolvi elää profetian täyttymysten aikaa
Ole luja ja rohkea

Categories

Miracles
Tapahtumat
powered by

Pastorin blogi

Pastori Benny Hinnin tulikonferenssissa Genevessä

Tulikonferenssi alkoi eilen illalla Genevessä. Koko ilta ja yö on mennyt minulta ihan sokissa Jumalan hyvyydestä. Kun menimme ystäväni Marcinin kanssa kokoukseen, meidät ohjattiin ystävällisesti 4 penkkiriville. Kun ylistys alkoi, eräs rouva ranskatar, pastori Benny Hinnin tulkki tuli yhtäkkiä ja vei minut puhujalavalle ja antoi minulle paikan 2 riviltä. Niin huomasin olevani ylistämässä 5 muun pastorin kanssa suoraan pastori Bennyn takana. Pastori Bennyllä oli 5 sanomaa: 1.Alttarikutsu, alttari täyttyi ihmisistä, jotka ottivat Jeesuksen vastaan pelastajana. 2.Se mitä tapahtuu Israelille, tulee koskettamaan koko maailmaa. 3.Vuoria siirtävä usko 4.Maailman varallisuuden siirtyminen Jumalan Seurakunnalle lopun ajan sadonkorjuuta varten. 5.Ihmeet ja merkit. Sokea sai näkönsä ja kokouksessa parantuneita virtasi todistamaan puhujalavalle. Sitten pastori Benny kutsui kaikki pastorit riviin puhujalavan eteen. Hän käski meidät ottamaan toisiamme kädestä kiinni. Sitten hän rukoili puhujalavalta suoraan meidän kaikkien puolesta koskettamatta ketään. Yhtäkkiä Jumalan voima tuli ylleni ja lensimme suoraan selällemme. Olin ihan sokissa Pyhästä Hengestä, en päässyt ylös, makasin maassa niska pystyssä. Yhtäkkiä kuulen ja näen pastori Bennyn, hän seisoo edessäni ja sanoo: nostakaa nopeasti tämä pastori puhujalavalle. 2 isoa miestä, hänen henkilökohtaisia turvamiehiään tulee ja kantaa minut puhujalavalle. Avaan silmäni ja siinä seison kahden Jumalan miehen kanssa ja katsomme toisiamme suoraan silmästä silmään. Välimatkaa on 3 metriä, pastori Benny nostaa oikean kätensä ylös ja sanoo: Touch/Kosketa. Joudun ihmeellisen Jumalan kirkkauden ilmapiirin ympäröimäksi, jota en ole koskaan aikaisemmin kokenut. Kirkkaus alkaa virrata sisääni ja minut lasketaan lattialle. Tunnen, että minut siirretään toiseen maailmaan. Minuun siirtyy Jumalan hyvyys ja rakkaus. Olen valmis ottamaan vastaan kaiken, mitä Jumalan Henki minulle lahjoittaa. Antaudun Pyhälle Hengelle niinkuin ei koskaan ennen. Ihmeellinen Jumala. Tiedän, että en koskaan enää tule olemaan sama kuin ennen. Kuulen, kuinka kokous päättyy ja ihmiset lähtevät ja puhuvat keskenänsä. Jonkun ajan kuluttua, eräs ystävällinen mies tulee kysymään: Onko kaikki hyvin? Sanon: Kyllä. Minulla ei ole voimaa nousta ylös lattialta. Hän tarttuu minua käsistä ja nostaa ylös. Huomaan seisovani viimeisenä puhujalavalla. Katson kelloa, joka on 12. Pastori Kai

0 Comments to Pastori Benny Hinnin tulikonferenssissa Genevessä:

Comments RSS

Add a Comment

Your Name:
Email Address: (Required)
Website:
Comment:
Make your text bigger, bold, italic and more with HTML tags. We'll show you how.
Post Comment