Jumalan varjelus lentoturmassa Varsovassa

Lähdimme Pirkon kanssa syömään eilen paikalliseen pizzeriaan, ennen lähtöäni lentokentälle täällä Varsovassa. Kun astuimme sisään televisio oli auki. Seurasimme suorana lähetyksenä n.1 tunnin ajan Varsovan taivaalla tapahtuvan huikean elämän ja kuoleman välisen taistelun. Puolan LOT lentoyhtiön BOEING 767 kone oli saapumassa Varsovaan eikä saanut laskeutumistelineitä alas. Koneessa oli 250matkustajaa + miehistö. Pilotti ilmoitti, että koneessa on polttoainetta olla ilmassa enintään 1/2 tunnin ajan. Puolan televisiokanava näytti koko ajan sekä konetta, että reittiä mitä kone lensi taivaalla. Jännitys oli huikea. Me Pirkon kanssa nostimme kädet ylös ja rukoilimme. Ihmiset pizzeriassa seurasivat, olivat kohteliaita ja ymmärsivät. Itkimme ja rukoilimme. Kone lähti laskeutumaan Varsovan lentokentän kiitoradalle. Sadat pelastustyöntekijät ja kymmenet ambulanssit sekä paloautot olivat kiitoradan ympärillä. Elämäni huikeimpia hetkiä olivat seuraavat sekunnit. Suuri BOEING 767 lähestyi kiitorataa ilman laskeutumistelineitä. Peräosa koneesta osui ensin kiitorataan. Kipinöinti ja tuli alkoi palaa koneen alla. Koko koneen runko tuli maahan. Mieletön jännitys tuli päälle. Kone alkoi liukua kokonaan kiitoradalla. Se meni suoraan...... ja maata pitkin kunnes kone pysähtyi. Paloautot ajoivat koneen ympärille ja palomiehet alkoivat lennättää vettä koneen päälle. Ovet avautuivat. Salamannopeasti ihmiset alkoivat liukua yksi toisensa jälkeen ovista ulos tullutta liukusiltaa myöden maalle ja he juoksivat ja todella lujaa lähellä odottaviin autoihin. Tuli saatiin nopeasti sammumaan. BOEING 767 laskeutuminen Varsovan lentokentälle ilman laskeutumistelineitä hetki sitten oli täydellinen. Kiitos Jumalalle! Tänään täällä Puolassa on kaikilla vapaapäivä, Katolisen Kirkon käytännön mukaan katoliset rukoilevat tänään kuolleitten omaistensa puolesta, että he pelastuisivat. He uskovat mahdollisuuteen pelastua kiirastulen kautta kuoleman jälkeen. Koko Puola seurasi tätä n.260 ihmisen elämän ja kuoleman välistä taistelua televisioistaan. Raamatun mukaan kuolleitten puolesta rukoileminen ei auta kuolleita. Jokaisen on tehtävä uskon ratkaisu eläessään. JEESUS ON AINUT TIE TAIVAASEEN! JEESUS ON OTETTAVA VASTAAN TÄMÄN ELÄMÄN AIKANA! KUOLEMAN JÄLKEEN RATKAISUN TEKO ON MAHDOTONTA! RUKOUKSET JA KYNTTILÄT EIVÄT PELASTA KUOLLEITA!
Tapahtuneen johdosta Varsovan lentokenttä on suljettu aamulla klo 9 asti. Oma lentoni piti lähteä tänään klo 18.05. Joten tulen huomenna aamukoneella, jos Herra tahtoo ja palvelen Tampereella Pyhän Hengen Seurakunnassa Mahdollisuuksien illassa klo 18.30!

0 Comments to Jumalan varjelus lentoturmassa Varsovassa: