Pyhän Hengen erityinen voitelu

Pyhän Hengen erityinen voitelu tulee niiden ylle ja päälle, jotka ovat kutsutut Jumalan Valtakunnassa julistusvirkoihin: Apostoleiksi, Profeetoiksi, Evankelistoiksi, Paimeniksi ja Opettajiksi. Jeesus sanoi "Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan evankeliumia" Luuk 4:18 Julistajat ovat julistajia. Heidät eroittaa siitä, että heidän julistaessaan ihmisille Pyhä Henki on heidän yllänsä. Ja Herran kirkkaus laskeutuu myös kuulijoiden ylle. He eivät ole itsevarmoja esiintyjiä. He eivät puhu puhumisen vuoksi. He eivät ole pakotettuja puhumaan. He eivät ole ahdistuneita puhuessaan. Julistajien yllä on Pyhän Hengen ilo. Pyhän Hengen erityinen voitelu tekee julistajan vahvaksi ja varmaksi tehtävästään ja kutsumuksestaan. Julistaja on saarnaaja, julistaja on puhuja. Eivät kaikki, jotka jakavat Jumalan Sanaa facebookissa ole julistajia. Julistajat saarnaavat kadotetuille herätyskokouksissa ja konferensseissa. Julistajat profetoivat ihmisille kokouksissa ja opettavat ihmisiä seurakunnissa. Julistajat ovat julistajia.

0 Comments to Pyhän Hengen erityinen voitelu: