Pyhän Hengen Seurakunta - Totuuden Henki, johdattaa Hän teidät kaikkeen totuuteen
RSS

Recent Posts

Kun Jumalan käsi lepää yllämme
Jokainen voi muuttaa oman elämänsä suunnan
Pyhän Hengen voitelu tulee ilmentymään ennen näkemättömällä tavalla
Tämä sukupolvi elää profetian täyttymysten aikaa
Ole luja ja rohkea

Categories

Miracles
Tapahtumat
powered by

Pastorin blogi

Pyhän Hengen erityinen voitelu

Pyhän Hengen erityinen voitelu tulee niiden ylle ja päälle, jotka ovat kutsutut Jumalan Valtakunnassa julistusvirkoihin: Apostoleiksi, Profeetoiksi, Evankelistoiksi, Paimeniksi ja Opettajiksi. Jeesus sanoi "Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan evankeliumia" Luuk 4:18 Julistajat ovat julistajia. Heidät eroittaa siitä, että heidän julistaessaan ihmisille Pyhä Henki on heidän yllänsä. Ja Herran kirkkaus laskeutuu myös kuulijoiden ylle. He eivät ole itsevarmoja esiintyjiä. He eivät puhu puhumisen vuoksi. He eivät ole pakotettuja puhumaan. He eivät ole ahdistuneita puhuessaan. Julistajien yllä on Pyhän Hengen ilo. Pyhän Hengen erityinen voitelu tekee julistajan vahvaksi ja varmaksi tehtävästään ja kutsumuksestaan. Julistaja on saarnaaja, julistaja on puhuja. Eivät kaikki, jotka jakavat Jumalan Sanaa facebookissa ole julistajia. Julistajat saarnaavat kadotetuille herätyskokouksissa ja konferensseissa. Julistajat profetoivat ihmisille kokouksissa ja opettavat ihmisiä seurakunnissa. Julistajat ovat julistajia.

0 Comments to Pyhän Hengen erityinen voitelu:

Comments RSS

Add a Comment

Your Name:
Email Address: (Required)
Website:
Comment:
Make your text bigger, bold, italic and more with HTML tags. We'll show you how.
Post Comment