Pyhän Hengen Seurakunta - Totuuden Henki, johdattaa Hän teidät kaikkeen totuuteen
RSS

Recent Posts

Kun Jumalan käsi lepää yllämme
Jokainen voi muuttaa oman elämänsä suunnan
Pyhän Hengen voitelu tulee ilmentymään ennen näkemättömällä tavalla
Tämä sukupolvi elää profetian täyttymysten aikaa
Ole luja ja rohkea

Categories

Miracles
Tapahtumat
powered by

Pastorin blogi

Soitin tänään jääkiekkoilijalupaus Atte Rajajärvelle...

Soitin tänään suomalaiselle jääkiekkoilija lupaus Atte Rajajärvelle 21 v onnittelusoiton ja sanoin, että hienoa kun olet olemassa, Jumalalla on tarkoitus sinun elämällesi. Atte oli tuossa koneessa matkalla New Yorkista Varsovan kautta Helsinkiin, niinkuin Ilta-Lehtikin kertoi. Hän oli hyvin kosketettu, kun kuuli, että olimme rukoilleet ja seuranneet tapahtumia televisiosta Varsovan taivaalla. Olemme nyt facebook- kavereita. Boeing 767 yritetään tänään nostaa pois Varsovan pääkiitoradalta. Valtavat nosturit ja asiantuntijat sekä avustajat pyörivät parhaillaan lentokoneen ympärillä. Varsovan lentokenttä on suljettu, kunnes operaatio on suoritettu. Finnair kuten muutkaan lentoyhtiöt eivät ole tänään voineet lentää Varsovaan. Finnairilta saamani uusi lentolippu sanoo, että lento on huomenna klo 18.55 Helsinkiin. Lauantaina 5.11.klo 18 olet tervetullut erityiseen Mahdollisuuksien iltaan Tampereelle Pyhän Hengen Seurakuntaan. Pastori Kai

0 Comments to Soitin tänään jääkiekkoilijalupaus Atte Rajajärvelle...:

Comments RSS

Add a Comment

Your Name:
Email Address: (Required)
Website:
Comment:
Make your text bigger, bold, italic and more with HTML tags. We'll show you how.
Post Comment