Pyhän Hengen Seurakunta - Totuuden Henki, johdattaa Hän teidät kaikkeen totuuteen
RSS

Recent Posts

Kun Jumalan käsi lepää yllämme
Jokainen voi muuttaa oman elämänsä suunnan
Pyhän Hengen voitelu tulee ilmentymään ennen näkemättömällä tavalla
Tämä sukupolvi elää profetian täyttymysten aikaa
Ole luja ja rohkea

Categories

Miracles
Tapahtumat
powered by

Pastorin blogi

Jumalan taivas on totta!

Minulla on sinulle hyviä uutisia! Jumalan taivas on totta. Ensimmäinen taivas on se, jonka näemme luonnollisin silmin, kun katsomme ylös taivaalle. Toinen taivas on cosmos/avaruus, johon kuuluu myös aurinkokunta. Kolmas taivas on Jumalan taivas, taivaitten taivas. Näkymätön, mutta todellinen. Oletko jo matkalla Jumalan taivaaseen? "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään joka Jeesukseen uskoo ikinä hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä". Joh 3:16 Jumala on luvannut sinulle syntien anteeksiantamuksen uskon kautta Jeesukseen Kristukseen. Uskotko sinä, että Jeesus on Kristus, Jumalan Poika? Jos et usko, sinun tulee tehdä uskon ratkaisu. Sano ääneen:"Minä uskon Jeesukseen Kristukseen ja otan Hänet sydämeeni juuri nyt". Kun nyt uskot, olet pelastettu. Iankaikkinen elämä Jumalan taivaassa on Jumalan lahja sinulle. Sinä olet nyt Jumalan paras!

0 Comments to Jumalan taivas on totta!:

Comments RSS

Add a Comment

Your Name:
Email Address: (Required)
Website:
Comment:
Make your text bigger, bold, italic and more with HTML tags. We'll show you how.
Post Comment