Pyhän Hengen Seurakunta - Totuuden Henki, johdattaa Hän teidät kaikkeen totuuteen
RSS

Recent Posts

Kun Jumalan käsi lepää yllämme
Jokainen voi muuttaa oman elämänsä suunnan
Pyhän Hengen voitelu tulee ilmentymään ennen näkemättömällä tavalla
Tämä sukupolvi elää profetian täyttymysten aikaa
Ole luja ja rohkea

Categories

Miracles
Tapahtumat
powered by

Pastorin blogi

Suomen herättäjän Niilo Yli-Vainion kotiinkutsusta 30 vuotta

Tänään 16.11.11 on Suomen herättäjän Saarnaaja Niilo Yli-Vainion taivaskotiin kutsusta tullut täyteen 30 vuotta. Niilon rakkaus ja ilo ihmisiä kohdatessaan ja saarnatessaan oli käsinkosketeltavaa. En ikinä unohda sitä, kun sain niin monesti istua hänen kokouksissaan. Jeesus Kristus oli Niilon sydämen valtias ja Pyhä Henki todisti siitä kaikille ihmein ja merkein. Viimeinen tapaaminen oli Tampereen Hämeenkadulla. Kävelimme vaimoni Pirkon kanssa, yhtäkkiä Niilo tuli vastaan sinisellä Peugeot 305 henkilöautolla. Kun Niilo näki meidät, hän nosti kätensä ylös ja tervehti meitä. Niilon kasvot loistivat niinkuin aurinko ja hänen heleä rajoittamaton hymynsä tervehti meitä. Täytyimme molemmat suurella ilolla, nostimme kätemme ylös ja tervehdimme häntä. Suuri Jumalan Mies, Niilo Yli-Vainio on nyt kotona, kävelee kultakaduilla Jumalan taivaassa. Muistakaamme, että kaikilla meillä on täällä vain yksi elämä. Käyttäkäämme se loppuun asti, niinkuin Niilo käytti. Siunaten ja ikävöiden, jälleennäkemisen toivossa. Pastori Kai

0 Comments to Suomen herättäjän Niilo Yli-Vainion kotiinkutsusta 30 vuotta:

Comments RSS

Add a Comment

Your Name:
Email Address: (Required)
Website:
Comment:
Make your text bigger, bold, italic and more with HTML tags. We'll show you how.
Post Comment