Pyhän Hengen Seurakunta - Totuuden Henki, johdattaa Hän teidät kaikkeen totuuteen
RSS

Recent Posts

Kun Jumalan käsi lepää yllämme
Jokainen voi muuttaa oman elämänsä suunnan
Pyhän Hengen voitelu tulee ilmentymään ennen näkemättömällä tavalla
Tämä sukupolvi elää profetian täyttymysten aikaa
Ole luja ja rohkea

Categories

Miracles
Tapahtumat
powered by

Pastorin blogi

Jeesus on Herra!

Jeesus on Herra! Eilen 2 puolalaista tuli rukouskokoukseemme Pyhän Hengen Seurakuntaan täällä Varsovassa. Molemmat antoivat elämänsä Jeesukselle. Toinen oli saanut Isän Rakkauskirjeen ja toinen tuli ystävättärensä kutsumana. Jumalan voima oli ilmestyi ihanalla tavalla ja ihmiset täyttyivät ilolla ja Pyhällä Hengellä.

1 Comment to Jeesus on Herra!:

Comments RSS
Samuel Dillström on Tuesday, October 25, 2016 3:12 PM
PROFEETALLINEN ILMOITUS TULEVASTA - KOETELTAVAKSI KOKO SEURAKUNNALLE Shalom Jeesus Messiaassamme ja Jumalan Pyhässä Hengessä. Haluan varoittaa ennalta siitä, mitä olen saanut sydämelleni ja ymmärrykseeni lähitulevaisuudesta. Mystery Babylon Ilmestyskirjassa on Saudi Arabia, (Mecca / Dubai) portto, joka tuhotaan ydin tulessa ja myös Vatikaani ja Paavin valta tuhotaan (Ilm.17:16), (Ilm.18:2), (Ilm.19:2-3). Maitreya Rahmat Muhammad Ahmad, peitenimellä (kirjailija, poliittinen ekonomisti) Raj Patel on Antikristus ja väärä profeetta on Mestari Jeesus Sananda Apollonius Apollyon Assyyriasta eli Syyriasta (mahd. Torinon eli Jeesuksen käärinliinan verijäljistä tehty klooni), joka asuu nyt Roomassa ja ottaa Julistuksen (eli synnin miehen paljastamisen) päivän jälkeen Paavin istuimen Vatikaanissa hallintaansa, lopettaen täten koko Paaviuden nykyisen Paavin jälkeen. Ufot (Efe.6:12) tulevat ilmakehään ja maahan eksytyksenä ja niiden pilotit eli riivaajat/demonit tulevat TV - haastatteluunkin. Uskovien ylöstempaus selitetään näillä ufo aluksilla. Pedonkuva Ilmestyskirjassa, joka puhuu, on Antikristus Maitreyasta Intiaan (ja muuallekkin maailmaan hieman pienempinä) ihmisten rakentama maailman suurin ja korkein kultainen patsas, jonka sisälle mahtuu sadoittain ihmisiä ja reliikkejä ja meditaatiotiloja. Interaktiivisilla satelliittitelevisiolähetyksillä tuo Mestari Jeesus nimisen väärän profeetan tekemän teknologisen ihmeen toimesta, puhuva pedonkuva saadaan kaikkialle maailmaan. Neljäs valtakunta on Uusi maailmanjärjestys, jossa tulee pian olemaan yksi maailmanhallitus ja yksi New Age Maitreya maailmanuskonto Maailmanpettäjä Maitreya Antikristuksen alaisuudessa. Pedonmerkki on bio/neuro/nanosiru implantti, joka sisältää Maitreya nimen tai sen gematrisen lukuarvon 600606 tai 666, ja joka on yhteydessä aivoihin otsasta ja asennetaan myös oikeaan käteen esim. kaupassa maksamiseksi. (Ilm.13), (Ilm.14). Goog on Obama liitolaisineen; Turkki, Iran jne. Asteroidi (kolmeen osaan hajoava) osuu maapalloon, kuten Ilmestyskirja edeltä kertoo ja olen näyssä nähnyt. Uskovien ylöstempaus tapahtuu pian, jonakin lähivuonna (syys-lokakuussa) Israelin Pasuunansoitin -juhlan aikaan. Ei tule valitettavasti suurta monien odottamaa herätystä ennen sitä. Rakkaus kylmenee ja monet luopuvat elävästä uskosta ja noudattavat villitseviä riivaajien New Age ym. oppeja. Muista nämä mitä olen edeltä profeetallisesti kertonut. Pelastus on vain Jeesuksessa Kristuksessa eli Messiaassa ja vain uskon kautta Hänen Pyhään kertakaikkiseen sovintouhriverensä aikaansaamaan pelastukseen, Hänessä ja vain Hänen kauttaan, jossa meillä on tulevaisuus ja toivo. On aika tehdä parannusta kaikesta ja uskoa evankeliumi ja levittää ilosanomaa Raamatun mukaisesti, johon kuuluu myös varoittaminen rakkaudessa ja uskossa ja toivossa. Jumalamme on puhuva ja elävä Jumala, joka ilmoittaa ja varoittaa asioita etukäteen. En väitä itse olevani profeetta, vaikka olenkin profetioinut ja nähnyt näynkin. En voi kuitenkaan vaieta siitä, mitä tiedän ja uskon olevan tulossa profeetallisen armolahjan kautta. Koko seurakuntakin voi profetioida ja nähdä näkyjä ja kaikki pitää koetella Raamatun Sanalla. On syytä varoittaa myös siitä mikä maailmaa ja uskoviakin uhkaa ja keskittyä Kristukseen ja läheisen suhteen luomiseen Häneen Pyhässä Hengessä ja Jeesuksen Messiaamme Sovintuhriveren suojassa. Jumala on aina varoittanut etukäteen asioista ja paljastaa syvät ja salatut asiat ja antaa tietoa ja ymmärrystä, jotta voimme varoittaa hukkuvaa maailmaa ja johtaa sieltä sieluja oikean Jeesus Messiaan "ristin juurelle". Rakkaus ja Kristuskeskeisyys kaikessa oltava kuintenkin Alfa ja Omega. Toinen asia onkin se sitten, että kuka ottaa varoituksesta vaarin? Siksi varoittaessa pahan voimien toiminnasta tulee aina kirkkaasti tuoda esiin todistus Jeesus Messiaasta, joka ON SUUREMPI KUIN PETO! Evankeliumi aina mukaan ja toivo ja usko ja TOTUUS, joka tekee vapaaksi ja avaa silmät (hengen silmät erityisesti) ja Raamattu avautuu uudella tavalla ja Jumala paljastaa asioita Pyhilleen, jos he anovat sitä. Itse olen anonut ja jo paljon ymmärtänytkin, vaikka ns. lapsen kengissä vielä ollaan ja voin erehtyä, mutta Jumala ei erehdy, eikä Hänen Pyhä Sanansa. Uskon kuitenkin saaneeni tiedon ja ymmärryksen lähettämääni "Profeetallinen ilmoitus tulevasta" asiaan, Jumalalta ja uskon sen mitä kirjoitin, aika näyttää miten kävi, mutta seison ilmoituksen takana 100% ja jokainen itse koetelkoon ja tutkikoon sen, että onko näin? Pääasia, että ei lähdetä ketään muuta Maailmanopettajaa tai Mesias-hahmoa seuraamaan ja uskomaan vain Raamatun Jeesus Nasaretilaista, joka on kuolleista ylös noussut Messias eli Kristus ja pitäydytään Raamatun opetuksessa siitä, että miten meidän tulee elää lopunajan viimeisinä päivinä uskovina ja seurata Jeesusta ja toteuttaa Jumalan tahtoa maanpäällä, niin kuin taivaissa. Olen kuitenkin Raamatun tutkijana erimieltä siitä, että viimeinen Antikristus, laittomuuden ihminen, synnin mies, I Peto, jonka tiedän olevan Maitreya Rahmat Muhammad Ahmad peitenimellä; (kirjailija ja polliittinen ekonomisti) Raj Patel, olisi tuleva Paavi ja siitä, että roomalaiskatolisuus, olisi laittomuuden ihmisen uskonto, kuten monet eskatologit Suomessakin uskovat. Ilmestyskirjan toinen peto, jolla on kuin Karitsan sarvet eli kuin Jeesuksen Messiaan valta ja ulkomuoto - sen sijaan, on ottava Paavin istuimen Vatikaanissa hallintaansa, kun Maitreya laittoman, kadotuksen lapsen, maailmanpettäjän Julistuksen päivä (”Day of the declaration”) koittaa ja hän aloittaa julkisen missionsa ja valtakautensa maailmanopettajana ja Maitreyana, josta (2.Tess.2) edeltä meille ilmoittaa. Laittomuuden ihminen paljastetaan ja hän julistautuu kaikkien uskontojen odottamaksi Messiaaksi ja Jumalaksi. Muslimien Mahdiksikin, rinnallaan Jeesus niminen profeetta, (muslimien profetia viimeisistä ajoista) eli Ilmestyskirjan toinen peto, väärä profeetta. Väärä profeetta (”Master Jesus”), joka Vatikaanista Paavin valtaistuimelta käsin, koroittaa maailmalle I petoa, eli laittomuuden ihmistä Maitreyaa ja tuo room.katolisen uskon sijaan sykrenistisen yhden New Age / okkultismi, esoteriikka / ufologia (Maitreyan avaruusveljet ”spacebrothers”) eli riivaajat (Efe.6:12) maailmanuskonnon (Ilm.13:12), (Ilm.17:15). Yhden New Age pohjaisen maailmanuskonnon, jossa merkittävää roolia näyttelee Islamin usko eli muhamettilaisuus uudelleen muokattuna ja selitettynä avaruusolentojen kera. Ilmestyskirjan mystery Babylon on oleva porttouskontojen äiti, Saudi Arabia eli Arabi Emiraatit, Arabia Peninsula ja sen merenranta kaupunki (kuten Raamattu paljastaa) MECCA ja musta meteoriitti epäjumala Kaabassa. Roomalaiskatolinen kirkko on yksi pää portoista, mutta Islamin Mecan Kaaban palvonta on kaikkien porttouskontojen äiti, joka ratsastaa Maitreya Mahdi pedolla, kunnes Mahdi tuhoaa sen kymmenen kuninkaan kanssa tulessa, joka on ydintulta (Ilm.17:16). Mecca sijaitsee aavikolla ja on Meren rantakaupunki ja sen ympärillä on seitsemän kukkulaa (ovat myös sietsemän Illuminaatti kuningasta "Masters of Widom" / "Great White Brotherhood"), kuten Raamattu Mystery Babylonin eli Baabelin portosta ilmoittaa. Laivat ja kauppiaat tulevat kiertämään sen itkien ja valittaen kaukaa, kun näkevät sen palon. Jumala tuomitsee Islamin porttoäidin Babylonin Mecassa tulella ja myös pienempi portto eli roomalaiskatolisuus Vatikaanissa tuhotaan. Vatikaanin Paavin istuin toimii vain väärän profeetan tuoman uuden maailmanuskonnon hallinnon paikkana, syrjäyttäen perinteisen roomalaiskatolisen uskonnon ja sen harjoittamisen, saaden näin antikristillisenä uskontona sen huipennuksen, eli Maitreyan palvonnan kaikkien uskontojen odottama Messiaana ja uuden yhden New Age maailmanuskonnon, joka opettaa jälleensyntymistä ja karmaa ja kehitysoppia Viisauden Mestareineen ja Suuren valkoisen veljeskunnan henkiolentoineen (langenneita enkeleitä) ja avaruusveljineen eli riivaajineen. Maitreya itse kunnioittaa ja palvoo voimien tai linnoitusten jumalaa (god of Forces / fortresses) jonka johdossa on itse Lucifer eli Saatana, Sanat Kumara. New Age uskonnossa ja esoteriikassa/okkultismissa/salaopeissa jumala on persoonaton voima ja energia, jota kanavoidaan. Sanat Kumara ("alien god") edustaa myös sotalinnoitusten jumalaa ja on yhtä kuin Saatana, eli tulipunainen lohikäärme Ilmestyskirjassa. Mikä suunnitelma on? Se käsittää yhden maailmanhallituksen ja yhden uuden maailmanuskonnon Maitreyan alaisuudessa. Raamatun profetioista voimme ymmärtää näin juuri käyvän lopunajan viimeisinä päivinä. Jeesus Messias on kuitenkin suurempi kuin Peto. Jeesus Messias on suurin ja viimeisenä seisova multien päällä. Hän tuhoaa Maitreya pedon suunsa henkäyksellä ja tulemuksensa kirkkauden ilmestymisellä ja myös väärä profeetta, eli väärä Jeesus otetaan kiinni ja molemmat pedot heitetään elävältä tuliseen järveen eli helvettiin, joka vielä tyhjänä maapallon ytimessä. Lopulta tuhatvuotisen Messias Yeshuan maanpäällisen rauhanvaltakunnan päättyessä tapahtuvan Saatanan viimeisen hyökkäyksen jälkeen, myös saatana eli Sanat Kumara, tuomitaan ja heitetään tuliseen järveen, jossa laiton, peto Antikristus Maitreya ja toinen peto eli väärä profeetta ”Mestari Jeesus” (joka toinen Jeesus kuin Raamatun Jeesus Nasaretilainen ja Messias Kristus) jo ovat. Jumala paljasti minulle Pyhän Hengen kautta nämä asiat. Aluksi kun v. 2006 puhuin ja kirjoittelin Maitreya The Antikristus, laittomuuden ihminen - asiasta kristillisellä keskustelufoorumilla, jopa Amerikkaa myöten, niin juurikaan Maitreya Antikristus asiasta ei löytynyt YouTube videoita. Googlehaulla ei paljoa Maitreyaa vastaan ollut asiaa, mutta nyt v. 2016 tilanne on toinen. Jo vuonna 1996 tiesin, että Antikristus, laittomuuden ihminen (2.Tess.2) on Maitreya, Rahmat Ahmad (syntynyt Idässä 5.2.1962), mutta nyt vasta viime vuosien aikana sain varmuuden asialle, että Maitreya, esiintyy tällä Raj Patel peitenimellä. Epäilin sitä jo v. 2010, kun Antikristus Maitreyan kuin Johannes kastaja hahmo Benjamin Creme piti lehdistötilaisuuden ja kertoi, että Maitreya on aloittanut julkiset esiintymiset ja on pitänyt ensimmäisen julkisen TV haastattelun, kuin tavallisena ihmisenä, ennen Day of the Declaration päivää, jolloin Hän paljastaa todellisen statuksensa Maailmanopettaja Maitreyana (2.Tess.2). Silloin laittomuuden ihminen paljastetaan koko maailmalle ja se aloittaa julkisen valta-aikansa tunnustekoineen, ihmeineen ja merkkeineen. Jeesus Messias tulee kohta tempaamaan seurakunnan pois, mutta tarkan ajan tietää vain Taivaan Isä yksin. Maranatha. T: Samuel Dillström 12.10.2016 PS. Jos julkaiset tämän netissä, niin pyydän poistamaan siitä sukunimen ja sen tilalle, että sukunimi julkaisijan tiedossa. Tässä alla aikaisempia internet kirjoituksiani asiasta, joista yksi myös englanniksi ja radiohaastattelu You Tube linkkinä; http://www.angelfire.com/pro/faith70/antikristus.pdf http://keskustelu.suomi24.fi/t/2910096/ei-kuninkuuden-arvoinen-epakuningas-ja-tuleva-maailmanporssin-romahdus%21 http://www.christianforums.com/threads/new-age-falsemessiah-maitrreya-rahmat-ahmad-the-antichrist-beware.2909102/ https://www.youtube.com/watch?v=QtH3EyJ_9-0
Reply to comment

Add a Comment

Your Name:
Email Address: (Required)
Website:
Comment:
Make your text bigger, bold, italic and more with HTML tags. We'll show you how.
Post Comment