Painettu sana kantaa hedelmää Puolassa

Assistanttimme Mariola soitti toissa päivänä Varsovasta. 55 vuotias nainen oli saanut Isän Rakkauskirjeen postilaatikkoonsa, joita olemme jakaneet kerrostalo kerrostalolta Varsovassa. Hän oli tullut tänään keskiviikkoillan kokoukseen Pyhän Hengen Seurakuntaan. Nainen oli tullut uskoon sekä täyttynyt Pyhällä Hengellä tänä iltana. Puolalaiset ovat tulessa nyt kun näkevät, miten katolilaiset pelastuvat painetun sanan kautta. Kirjapainosta on tulossa 20000 kpl painos maanantaina ja työ jatkuu. 450 000 kotia Varsovassa tarvitsee saada Isän Rakkauskirjeen puolankielellä. Kiitos Jeesus.

0 Comments to Painettu sana kantaa hedelmää Puolassa: