Pyhän Hengen Seurakunta - Totuuden Henki, johdattaa Hän teidät kaikkeen totuuteen
RSS

Recent Posts

Kun Jumalan käsi lepää yllämme
Jokainen voi muuttaa oman elämänsä suunnan
Pyhän Hengen voitelu tulee ilmentymään ennen näkemättömällä tavalla
Tämä sukupolvi elää profetian täyttymysten aikaa
Ole luja ja rohkea

Categories

Miracles
Tapahtumat
powered by

Pastorin blogi

Näissä vaaleissa...

Näissä vaaleissa Soini ei ollut tarpeeksi vakuuttava, häneltä puuttui liekki. Essayah oli osaava ja asiantunteva, mutta tehtävään nähden liian nuori ja kokematon. Lipponen ei ollut liian vanha, mutta antoi itsestään nukkuvan kuvan, kun esitti suurta valtiomiestä. Haavisto sai taakseen kaiken suvaitsevaisuuden. Hän oli erilaisuuden esikuva kaikille, jotka jollakin lailla katsoivat olevansa keskivertoihmisen yläpuolella. Arhinmäki oli nouseva tähti, osasi arvottaa asioita, keräten tukea erikoisesti nuorilta. Biaudet oli sanataitava, mutta arvoton, isompien poikien peesaaja. Väyrynen teki upean nousun, oli oppinut antamaan itsellensä anteeksi. Hän sai sympatioita ja esiintyi veitikka silmäkulmassa. Niinistössä tuli esiin asiantuntemus ja tietynlainen ahdistuneisuus, jotka yhdistävät kaikkia suomalaisia. Asiantuntemus ja ahdistuneisuus saavat aina Suomessa aikaan hyviä tuloksia. Ole viisas, mutta näytä vähän ahdistuneelta.

0 Comments to Näissä vaaleissa...:

Comments RSS

Add a Comment

Your Name:
Email Address: (Required)
Website:
Comment:
Make your text bigger, bold, italic and more with HTML tags. We'll show you how.
Post Comment