Pyhän Hengen Seurakunta - Totuuden Henki, johdattaa Hän teidät kaikkeen totuuteen
RSS

Recent Posts

Kun Jumalan käsi lepää yllämme
Jokainen voi muuttaa oman elämänsä suunnan
Pyhän Hengen voitelu tulee ilmentymään ennen näkemättömällä tavalla
Tämä sukupolvi elää profetian täyttymysten aikaa
Ole luja ja rohkea

Categories

Miracles
Tapahtumat
powered by

Pastorin blogi

Pyhä Ehtoollinen

Pyhä Ehtoollinen. Tapasin kuluneella viikolla Varsovan Katolisen Kirkon johtavan papin eräässä kaupassa Varsovassa. Keskustellessamme hän kysyi:"Otatteko te Varsovan Pyhän Hengen Seurakunnassa Pyhän Ehtoollisen?" Vastasin:"Kyllä. Mutta me emme ota Pyhää Ehtoollista saadaksemme syntimme anteeksi. Osallistumme Pyhälle Ehtoolliselle, koska olemme saaneet syntimme anteeksi. Uskomme, että syntien anteeksiantamus otetaan vastaan uskon kautta Jeesukseen Kristukseen. Uskomme, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman omia tekoja." Hän katsoi minua ja sanoi:"Te olette ihmisiä, jotka uskotte kaiken mitä Raamattu sanoo."

0 Comments to Pyhä Ehtoollinen:

Comments RSS

Add a Comment

Your Name:
Email Address: (Required)
Website:
Comment:
Make your text bigger, bold, italic and more with HTML tags. We'll show you how.
Post Comment