Pyhä Ehtoollinen

Pyhä Ehtoollinen. Tapasin kuluneella viikolla Varsovan Katolisen Kirkon johtavan papin eräässä kaupassa Varsovassa. Keskustellessamme hän kysyi:"Otatteko te Varsovan Pyhän Hengen Seurakunnassa Pyhän Ehtoollisen?" Vastasin:"Kyllä. Mutta me emme ota Pyhää Ehtoollista saadaksemme syntimme anteeksi. Osallistumme Pyhälle Ehtoolliselle, koska olemme saaneet syntimme anteeksi. Uskomme, että syntien anteeksiantamus otetaan vastaan uskon kautta Jeesukseen Kristukseen. Uskomme, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman omia tekoja." Hän katsoi minua ja sanoi:"Te olette ihmisiä, jotka uskotte kaiken mitä Raamattu sanoo."

0 Comments to Pyhä Ehtoollinen: