Pyhän Hengen Seurakunta - Totuuden Henki, johdattaa Hän teidät kaikkeen totuuteen
RSS

Recent Posts

Kun Jumalan käsi lepää yllämme
Jokainen voi muuttaa oman elämänsä suunnan
Pyhän Hengen voitelu tulee ilmentymään ennen näkemättömällä tavalla
Tämä sukupolvi elää profetian täyttymysten aikaa
Ole luja ja rohkea

Categories

Miracles
Tapahtumat
powered by

Pastorin blogi

Arvovalinnat ratkaisevat Suomen tulevaisuuden

Kun adoptiolaki ja sukunimilaki muutetaan eduskunnassa, niin Raamatun eli Jumalan Sanan mukaisesta elämänjärjestyksestä luovutaan. Presidentti, hallitus ja eduskunta eivät voi enää koskaan puhua Suomesta Kristittyjen ihmisten kansakuntana. Suomi on nyt vedenjakajalla. Arvovalinnat ratkaisevat Suomen tulevaisuuden. Presidenttiehdokas Sauli Niinistö tarvitsee nyt todella esirukouksiamme, että hän ymmärtää, mistä näissä lakimuutoksissa on kysymys. Jumalan luomisjärjestys on suoja ihmisyyttä, perhettä, lapsiamme ja tulevia sukupolvia kohtaan. Jos luovumme kansakuntana Jumalan luomisjärjestyksestä avioliitto- ja perhelakiemme suhteen, heräämme eräänä päivänä ja toteamme, että tämä päätös oli rikos ihmisyyttä kohtaan. Ja päätöksen hedelmät kyllä tulevat näkyviin.

0 Comments to Arvovalinnat ratkaisevat Suomen tulevaisuuden:

Comments RSS

Add a Comment

Your Name:
Email Address: (Required)
Website:
Comment:
Make your text bigger, bold, italic and more with HTML tags. We'll show you how.
Post Comment