Pyhän Hengen Seurakunta - Totuuden Henki, johdattaa Hän teidät kaikkeen totuuteen
RSS

Recent Posts

Kun Jumalan käsi lepää yllämme
Jokainen voi muuttaa oman elämänsä suunnan
Pyhän Hengen voitelu tulee ilmentymään ennen näkemättömällä tavalla
Tämä sukupolvi elää profetian täyttymysten aikaa
Ole luja ja rohkea

Categories

Miracles
Tapahtumat
powered by

Pastorin blogi

Kun olin pieni koulupoika...

Kun olin pieni koulupoika, jouduin agressiivisten asenteiden sekä ruumiillisen väkivallan kohteeksi oppilaiden ja jopa opettajienkin taholta. Syy oli, että en kuulunut luterilaiseen kirkkoon ja isäni oli helluntaisaarnaaja. Olin Jeesukseen uskova ja kävin sunnuntaisin pyhäkoulua. Kukaan ei näyttänyt opettavan oppilaille ja opettajille suvaitsevaisuutta ei luterilaista pientä poikaa kohtaan. Tunsin tuskaa ja ajattelin, että luterilaiset ovat ainoita oikeita ihmisiä Suomessa. Nyt vähän vanhempana kun luen Luterilaisen kirkon Arkkipiispan lausuntoja sanomalehdistä, olen onnellinen, että en ole koskaan ollut tämän kirkon jäsen. Minä tunnen useita hienoja Jeesukseen uskovia pappeja ja henkilöitä, jotka ovat tämän kirkon jäseniä. Nyt kuitenkin näyttää tämä kirkko tulleen tiensä päähän Seurakuntana Suomessa. Instituutiona sillä lienee kuitenkin on mahdollisuus olla olemassa. Surullista, mutta totta. 

0 Comments to Kun olin pieni koulupoika...:

Comments RSS

Add a Comment

Your Name:
Email Address: (Required)
Website:
Comment:
Make your text bigger, bold, italic and more with HTML tags. We'll show you how.
Post Comment