Pyhän Hengen Seurakunta - Totuuden Henki, johdattaa Hän teidät kaikkeen totuuteen
RSS

Recent Posts

Kun Jumalan käsi lepää yllämme
Jokainen voi muuttaa oman elämänsä suunnan
Pyhän Hengen voitelu tulee ilmentymään ennen näkemättömällä tavalla
Tämä sukupolvi elää profetian täyttymysten aikaa
Ole luja ja rohkea

Categories

Miracles
Tapahtumat
powered by

Pastorin blogi

Pyhän Hengen voitelu muuttaa elämäsi ja tulevaisuutesi

Pyhän Hengen voitelu muuttaa koko elämäsi ja tulevaisuutesi. Sinun on mahdollista saada enemmän, monin verroin enemmän. 2 Kun 2:9 Kun he olivat tulleet yli, sanoi Elia Elisalle: "Pyydä minua tekemään hyväksesi jotakin, ennenkuin minut otetaan pois sinun tyköäsi". Elisa sanoi: "Tulkoon minuun sinun hengestäsi kaksinkertainen osa". Elisa uskoi ja pyysi saada kaksinkertaisesti sen voitelun ja ihmeet, mitä hän oli nähnyt Elian elämässä. "13 Sitten hän otti maasta Elian vaipan, joka oli pudonnut hänen päältään, palasi takaisin ja pysähtyi Jordanin rannalle. 14 Ja hän otti Elian vaipan, joka oli pudonnut tämän päältä, löi veteen ja sanoi: "Missä on Herra, Elian Jumala?" Kun hän siis löi veteen, jakaantui se kummallekin puolelle, ja Elisa kävi virran yli. 15 Kun Jerikosta tulleet profeetanoppilaat syrjästä näkivät sen, sanoivat he: "Elian henki on laskeutunut Elisaan". Pyhän Hengen voitelua pitää janota ja tavoitella antautuneella sydämellä.

1 Comment to Pyhän Hengen voitelu muuttaa elämäsi ja tulevaisuutesi:

Comments RSS
cheapbags on Monday, August 11, 2014 12:05 PM
louis vuitton bags cheap bags
Reply to comment

Add a Comment

Your Name:
Email Address: (Required)
Website:
Comment:
Make your text bigger, bold, italic and more with HTML tags. We'll show you how.
Post Comment