Rakastan valmistautua puhumaan seurakunnassa

Rakastan valmistautua puhumaan ja palvelemaan erityisesti sunnuntaisin Pyhän Hengen Seurakunnassa. En koskaan tunne pelkoa astua Seurakunnan eteen. Minut valtaa erityinen ilo ja on suuri etuoikeus saada olla Jumalan palvelija. Uuden Testamentin mukaan Seurakunta on Jumalan suunnitelma kaikille ihmisille. "että, Jumalan moninainen viisaus Seurakunnan kautta nyt tulisi taivaallisten hallitusten ja valtojen tietoon". Ef 3:10 Seurakunta on ainoa yhteisö tässä maailmassa, jossa Jumalan kokonaisvaltainen viisaus on edustuksellisesti läsnä. Isän, Pojan ja läsnäolevan Pyhän Hengen sekä Jumalan Sanan kautta. On ilo ja etuoikeus puhua sekä palvella Tampereella Pyhän Hengen Seurakunnassa tänään klo 16.

0 Comments to Rakastan valmistautua puhumaan seurakunnassa: