Pyhän Hengen Seurakunta - Totuuden Henki, johdattaa Hän teidät kaikkeen totuuteen
RSS

Recent Posts

Kun Jumalan käsi lepää yllämme
Jokainen voi muuttaa oman elämänsä suunnan
Pyhän Hengen voitelu tulee ilmentymään ennen näkemättömällä tavalla
Tämä sukupolvi elää profetian täyttymysten aikaa
Ole luja ja rohkea

Categories

Miracles
Tapahtumat
powered by

Pastorin blogi

Ystäväni Wieslaw pääsi taivaan kotiin

Huomenna olemme hyvän puolalaisen ystäväni Wieslaw Mejlunin hautajaisissa. Ystävät ovat harvinaisia. 3 vuotta sitten Wieslaw tuli Pohjois-Puolasta tapaamaan minua Varsovaan. Emme tunteneet toisiamme, mutta Wieslaw pelastui. Jeesus muutti hänen elämänsä ja meistä tuli ystävät. Ystäväni terveys oli rajallinen, sydämentahdistimen kanssa hän teki urheasti matkaa. Hänen vaimonsa Halina ja tyttärensä Mariola ja Aneta ovat uskossa. Sunnuntaina ystäväni Wieslaw pääsi taivaan kotiin. Sydän pysähtyi. Ystävät, jokaisen meidän sydämemme pysähtyy eräänä päivänä. Rakastakaamme nyt ystäviämme ja olkaamme valmiit, kun Jeesus kutsuu meidät taivaan kotiin. 

0 Comments to Ystäväni Wieslaw pääsi taivaan kotiin:

Comments RSS

Add a Comment

Your Name:
Email Address: (Required)
Website:
Comment:
Make your text bigger, bold, italic and more with HTML tags. We'll show you how.
Post Comment