Pyhän Hengen Seurakunta - Totuuden Henki, johdattaa Hän teidät kaikkeen totuuteen
RSS

Recent Posts

Kun Jumalan käsi lepää yllämme
Jokainen voi muuttaa oman elämänsä suunnan
Pyhän Hengen voitelu tulee ilmentymään ennen näkemättömällä tavalla
Tämä sukupolvi elää profetian täyttymysten aikaa
Ole luja ja rohkea

Categories

Miracles
Tapahtumat
powered by

Pastorin blogi

Paavali esittää ulkonaisten etuoikeuksien mitättömyyden...

Paavali esittää ulkonaisten etuoikeuksien mitättömyyden Jeesuksen Kristuksen tuntemisen rinnalla. "Niinpä minä todella luen kaikki tappioksi tuon ylen kalliin, Kristuksen Jeesuksen, minun Herrani, tuntemisen rinnalla, sillä hänen tähtensä minä olen menettänyt kaikki ja pidän sen roskana, että voittaisin omakseni Kristuksen" Paavali ei luottanut itseensä eikä saavutuksiinsa siinä uskonnollisessa yhteisössä, jossa hän oli kasvanut. Hänen kerskauksensa oli siinä "että, minun havaittaisiin olevan Hänessä ja omistavan, ei omaa vanhurskautta, sitä, joka laista tulee, vaan sen, joka tulee Kristuksen uskon kautta, sen vanhurskauden, joka tulee Jumalasta uskon perusteella;" Fil 3:8-9. että, ihmiset näkisivät hänessä miehen, joka on Kristuksessa. Miehen, joka elää uskosta Kristukseen. Miehen, joka ei ole omavanhurskas. Miehen, jota katsellessa ja kuunnellessa, ihmiset näkevät Kristuksen. Uskonvanhurskaus, tästä oli kysymys koko eilisen päivän Pyhän Hengen Raamattukoulussa ja tänään jatkamme klo 13... Pastori Kai

0 Comments to Paavali esittää ulkonaisten etuoikeuksien mitättömyyden...:

Comments RSS

Add a Comment

Your Name:
Email Address: (Required)
Website:
Comment:
Make your text bigger, bold, italic and more with HTML tags. We'll show you how.
Post Comment