Pyhän Hengen Seurakunta - Totuuden Henki, johdattaa Hän teidät kaikkeen totuuteen
RSS

Recent Posts

Kun Jumalan käsi lepää yllämme
Jokainen voi muuttaa oman elämänsä suunnan
Pyhän Hengen voitelu tulee ilmentymään ennen näkemättömällä tavalla
Tämä sukupolvi elää profetian täyttymysten aikaa
Ole luja ja rohkea

Categories

Miracles
Tapahtumat
powered by

Pastorin blogi

Palaa Kristuksen armoon

"Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännyitte Hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin." Gal 1:6 Kun tulit uskoon, pääsit sisälle Kristukseen ja Jumalan armoon. Sitten kuulit, että usko yksin ei riitäkään. Kysyit: Kuoliko Jeesus turhaan 2000 vuotta sitten? Jouduit kriisiin ja käännyit pois Kristuksesta toisenlaiseen evankeliumiin. Jouduit lain alle, pois Kristuksen armosta. "Kuka on lumonnut teidät, joiden silmäin eteen Jeesus Kristus oli kuvattu ristiinnaulittuna? Tämän vain tahdon saada teiltä tietää; lain teoistako saitte Pyhän Hengen vai uskossa kuulemisesta?" Gal 3:1-2 Palaja takaisin lain alta Kristukseen ja Jumalan armoon. Vahvistut, tervehdyt ja ilo palajaa taloosi. Menossa jälleen klo 10 Pyhän Hengen Raamattukouluun.

0 Comments to Palaa Kristuksen armoon:

Comments RSS

Add a Comment

Your Name:
Email Address: (Required)
Website:
Comment:
Make your text bigger, bold, italic and more with HTML tags. We'll show you how.
Post Comment