Pyhän Hengen Seurakunta - Totuuden Henki, johdattaa Hän teidät kaikkeen totuuteen
RSS

Recent Posts

Kun Jumalan käsi lepää yllämme
Jokainen voi muuttaa oman elämänsä suunnan
Pyhän Hengen voitelu tulee ilmentymään ennen näkemättömällä tavalla
Tämä sukupolvi elää profetian täyttymysten aikaa
Ole luja ja rohkea

Categories

Miracles
Tapahtumat
powered by

Pastorin blogi

Kokouksen alussa lauantai-iltana Ljubljanassa...

Kokouksen alussa lauantai-iltana Ljubljanassa, sain kehoituksen julistaa pelastuksen evankeliumin ja annoin alttarikutsun. Slovenialaiset nuoret miehet Aleš ja Gašper, olivat ensi kertaa kokouksessa. He ottivat kutsun vastaan, kävelivät eteen ja pelastuivat, kunnia Jeesukselle! Pyhä Henki liikkui kokouksessa, ihmisiä vapautui ja parantui, on meillä mahtava Jeesus! Michaela 80 vuotias Slovenialainen lady sai kosketuksen penkissä. Hän tuli eteen, täytyin yhdessä hänen kanssaan valtavalla ilolla ja riemulla. Polvistuin ja pyysin, että hän siunaisi minua. Michaela rukoili, kiitti Jumalaa ja siunasi minut tehtävääni Sloveniassa. Hänestä tuli minulle kuin äiti Sloveniassa ja meistä tuli hyvät ystävät! 26.2.2012

0 Comments to Kokouksen alussa lauantai-iltana Ljubljanassa...:

Comments RSS

Add a Comment

Your Name:
Email Address: (Required)
Website:
Comment:
Make your text bigger, bold, italic and more with HTML tags. We'll show you how.
Post Comment