Tartuin kiinni uskossa Jumalan Sanaan

Olen ollut tosi kipeä eilisen päivän ja koko viime yön täällä Varsovassa. Olen oksentanut koko yön ja kaikki on tullut ulos molemmista päistä. Päätin, niinkuin aina, että en syö mitään vatsa- ja/tai päänsärkylääkkeitä. Aamulla Herra sanoi: Mene pastori Pirkon Apteekille. Hän on rakentanut puolalaisten nuorten kanssa tänne Pyhän Hengen Seurakuntaan Apteekin. Otin Apteekista Jes 53:5 "Hänen haavainsa kautta te olette paratut." Tartuin kiinni uskossa Jumalan Sanaan ja söin sen. Paranin heti. Kunnia Jeesukselle!

2 Comments to Tartuin kiinni uskossa Jumalan Sanaan:

men watches on Thursday, January 01, 2015 11:22 PM
The core of your writing while sounding {agreea
Reply to comment

swiss watch company on Tuesday, January 06, 2015 11:43 PM
I beloved up to you will obtain carried out right here. The sketch is attractive, your authored subject matter stylish. nevertheless, you command get got an impatience over that you wish be turning in the following. ill for sure come further beforehand again as precisely the similar just about very steadily inside of case you shield this hike.
Reply to comment